Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:47

كیك زرد‌آلو و بادام

كیك زرد‌آلو و بادام

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

پرك بادام 25 گرم

 

برگه زردآلو 400 گرم

 

كره 225 گرم

 

شكر ریز 225 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

اسانس بادام یك‌دوم قاشق چایخوری

 

زردآلوی خشك خرد كرده 50 گرم

 

عسل  3 قاشق سوپخوری

 

پرك بادام برشته  4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. شكر و پرك بادام را روی كاغذ بپاشید و زرد‌آلو را رویش بچینید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و شكر‌ریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا آرد، بیكینگ‌پودر، اسانس بادام و زرد‌آلوی خشك را درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون مایه فراهم كرده را در قالب، روی زرد‌آلوها بریزید و صاف كنید. اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت كیك را بپزید.

همینكه كیك خنك شد، آن را روی پنجره سیمی برگردانید و با دقت كاغذ را از آن جدا كنید. سپس عسل را گرم كنید و روی كیك بمالید و پرك بادام برشته را رویش بپاشید.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیککیک بادامروش تهیه کیککیک زردآلومواد لازم کیکكیك زرد‌آلو و بادام تعداد بازديد: 1352 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است