Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:37

كیك موز

كیك موز

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

شكر 150 گرم

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

موز ورقه‌كرده 3 عدد

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

كشمش 90 گرم

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك هشتم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

آرد 75 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

بادام خرد كرده 60 گرم

 

كره سرد 60 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

قالب 23 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، شكر و پوست پرتقال رنده‌كرده را با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید. بعد تخم‌مرغ‌ها را تك‌تك بیفزائید و پس از افزودن هر تخم‌مرغ، 1 دقیقه هم بزنید. موز ورقه كرده، خامه و كشمش را اضافه‌كنید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه الك نمائید و به مخلوط فراهم كرده بیفزائید. بعد مایه را در قالب بریزید و مواد رویه را روی آن بدهید و به‌مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا كیك طلائی رنگ شود.

روش تهیه مواد رویه: آرد، شكر قهوه‌ای، دارچین و بادام خرد كرده را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و مواد را با نوك انگشتان با هم مخلوط سازید.

 

برچسب ها: کیکروش تهیه کیکشیرینی پزیآشپزباشیمژگان فرهنگموزكیك موزآموزش کیک موز تعداد بازديد: 980 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است