Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:06

كيــك آلـمانــــی

كيــك آلـمانــــی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم:

پودر شكر.......................200 گرم

كره گیاهی......................200 گرم

تخم‌مرغ..................4 عدد

شیر..............................50 میلی لیتر

روغن مایع .......................20 میلی لیتر

آرد.......................250 گرم

وانیل............................نصف قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر..................یك قاشق چایخوری

پودر كاكائو.....................یك قاشق سوپخوری

قهوه...................یك قاشق سوپخوری

 

 

مواد لازم برای سس شكلات:

خامه ...................100 گرم

شكلات تخته‌ای.................250 گرم

 طرز تهیه:

پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید و یك دست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كنید و به زدن ادامه دهید و سپس شیر و روغن مایع را بیفزایید. در آخر، آرد، وانیل، بكینگ پودر، پودر كاكائو و قهوه را به آرامی با خمیر مخلوط كرده و مواد را داخل قالب‌های فرم‌دار سیلكونی بریزید و در فر با 170 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید. در آخر، روی كیك را با سس شكلات یا شكلات تزئین كنید.

 

روش تهیه سس شكلات:

خامه را درون ظرف ریخته روی گاز بگذارید تا بجوشد. بعد شكلات خرد شده را به آن اضافه كنید تا ذوب شود. حالا سس شكلات آماده است.

برچسب ها: کیککیک شکلاتیسس شکلاتکیک آلمانیطرز تهیه کیک آلمانیتزئیین کیک تعداد بازديد: 1165 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است