Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:10

مافن شكلات چیپسی

مافن شكلات چیپسی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

60 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 300  گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای روشن 100 گرم

 

دوغ بی‌نمك 375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم‌ پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره‌ی آبكرده و خنك شده 150 گرم

 

شكلات چیپسی 200 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته حدود 250 گرم

 

مارمالاد توت‌فرنگی 1-2 قاشق سوپخوری

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

آن‌گاه شكر قهوه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد نمائید.

سپس مخلوط دوغ، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را در این حفره بریزید و با قاشق فلزی بزرگی اندكی مخلوط كنید. حالا كره و شكلات چیپسی را به آن بیفزائید.

مراقب باشید كه مایه ی مافن را بیش از حد هم نزنید زیرا بافت كیك سفت و نامطلوب خواهد شد!

اكنون مایه‌ی فراهم‌كرده را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای كه یك سوم از حجم قالب‌ها خالی بماند.

آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و مافن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید.

حال مافن‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و با مخلوط خامه و مارمالاد توت‌فرنگی و گل‌های قندی دست ساختتان بیارائید.

سپس مافن‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش مافنمافین شکلاتیمافینشکلات چیپسیقالب مافنمافن شكلات چیپسیانواع مافین تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مافن چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است