Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 15 آذر 1398 - 19:57

كيك سيب گلاب

كيك سيب گلاب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

كره ١٢٥ گرم

شكر ٢٢5 گرم

تخم مرغ ١ عدد

آرد ٢٥٠ گرم

نمك یک‌دوم قاشق چایخوری

دارچین ٢ قاشق چایخوری

بیكینگ سودا ١ قاشق چایخوری

بیكینگ پودر ١ قاشق چایخوری

شیر ١٢٠ میلی لیتر

سیب گلاب ٣ عدد كوچك

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه 10 × 24 سانتیمتر با اسپری چرب نمائید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مواد خشك (آرد، دارچین، نمك، بیكینگ سودا، بیكینگ پودر) را با هم مخلوط و الك كنید.

حالا مواد خشك را همراه با شیر به طور یک در میان به مایه فراهم کرده اضافه كنید و با همزن برقی بزنید.

اکنون سیب‌های پوست گرفته و خرد کرده را افزوده و مایه فراهم کرده را با قاشق چوبی مخلوط كنید و در قالب بریزید‌.

اینک کیک را به مدت تقریبی ٥٥ دقیقه در فر بپزید.

پس از اطمینان از پخت كیك، آن را ١٥ دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید قدری گردوی خرد کرده و حدود یک‌هشتم قاشق چایخوری جوز هندی رنده کرده به کیک بیفزائید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینكيك سيب گلابكيك سيبدستور تهیه كيك سيب گلابروش تهیه كيك سيب گلابطرز تهیه كيك سيب گلاب تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است