Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:21

طرز تهیه کیک برشی سیب

طرز تهیه کیک برشی سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک برشی سیب برای 10-12 نفر

کره نرم شده 150 گرم

شکر قهوه‌ای 150 گرم

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

آرد 300 گرم

بیکینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

ماست کم‌چرب  125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

سیب 2 عدد درشت

کره آبکرده 2 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق سوپخوری

عسل 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک برشی سیب

قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، شکر قهوه‌ای و دارچین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با ماست به طور یک درمیان درون مایه بریزید و هم بزنید.

اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را صاف کنید. اینک سیب‌ها را به ورقه‌های نازک برش دهید و آنها را روی مایه کیک بچینید. آن‌گاه روی سیب‌ها کره آبکرده بمالید و شکر بپاشید.

 سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و کیک سیب را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه بپزید. کیک را پس از پختن، ده دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آن را روی پنجره سیمی قرار دهید.

حالا همچنان که کیک گرم است، روی سیب‌ها عسل گرم کرده بمالید و بگذارید کیک کاملاً خنک شود. آن‌گاه کیک سیب را به اندازه‌های دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید

برچسب ها: کیک سیبطرز تهیه کیک سیبکیک برشیمواد لازم کیک سیبدرست کردن کیک سیبکیک برشی سیبطرز تهیه کیک برشی سیب تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است