Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 19:43

مافین کدو حلوایی

مافین کدو حلوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شکر ریز.................... 200  گرم

 آرد................... 220 گرم

بکینگ پودر...............2 قاشق چایخوری

نمک................. 1/4 قاشق چایخوری

پودر دارچین.................. 1/2 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل ..................1/8 قاشق چایخوری

پودر هل.................. 1/4 قاشق چایخوری

وانیل.................... 1/8 قاشق چایخوری

تخم مرغ....................2 عدد

 کره ذوب شده سرد.......................113 گرم

کدو حلوایی پخته و پوره شده......................200 گرم

شیر................... 60 میلی لیتر

 

روش تهیه

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سپس قالب 12 تایی مافین یا قالبهای چین دار کیک یزدی را کاغذ انداخته و کنار بگذارید. (اگر از قالبهایی کوچک استفاده میکنید تعداد بیشتری قالب نیاز دارید.

1ـ در ظرفی آرد +دارچین+نمک+زنجبیل و بکینگ پودر را با هم الک کنید.

2ـ در ظرف دیگر تخم مرغها را با همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا رنگ آن کمی روشن شود سپس وانیل و شکر و کره ذوب شده و شیر و کدو حلوایی را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید‌. سپس مخلوط ارد را هم در 2 مرحله افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

3ـ مایه را بین قالبها تقسیم کنید بطوریکه 2/3 قالب را بگیرد و در فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد یا تا زمانی که رویه آن طلایی شده و وسط آن کاملا پخته باشد.

نکته: مواد مافین را در حد مخلوط شدن هم بزنید‌.در صورتیکه مواد بیش از حد زده شود مافین سفت ولاستیکی خواهد شد.

برچسب ها: مافینشیرینی پزیمافین کدو حلواییطرز تهیه مافین کدو حلوایی تعداد بازديد: 329 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است