Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:28

کیک زعفرانی

کیک زعفرانی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم مرغ..................4 عدد

روغن.............. ۲۰۰ میلی لیتر    

آب ...............۱۰۰ میلی لیتر

گلاب................. 2 قاشق غذاخوری

پودر کیک.............. ۵۰۰ گرم  

عسل.............. 2 قاشق غذاخوری

زعفران.............. 2 قاشق غذاخوری

پسته.............. به مقدار نیاز                                               

 

آشپزباشی - شادی نساجی:

روش‌تهیه

ابتدا یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و تخم مرغ ها را چند دقیقه با همزن بزنید. سپس روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آنگاه آب و گلاب را به مواد اضافه کنید. حالا پودر کیک آماده پرگاس را در چند نوبت به مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید. در این مرحله قالبی متناسب با مواد کیک انتخاب و آن را با مقداری روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. سپس قالب را درون فری که از نیم ساعت قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده است بگذارید و 45 دقیقه بپزید تا کیک زعفرانی شما آماده شود. در نیم ساعت اول به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید. بعد از گذشت 30 دقیقه می توانید پختن کیک را با یک خلال چوبی تست کنید. برای تزئین مواد رویه کیک، ابتدا 2 قاشق عسل را درون تابه ای گرم کنید و سپس 2 قاشق زعفران دم کرده و پسته را افزوده و به خوبی مخلوط کنید. بعد از خارج کردن کیک از فر مواد آماده شده را روی آن بریزید.

برچسب ها: کیکآموزش شیرینی پزیکیک زعفرانیطرز تهیه کیک زعفرانی تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است