Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 04:18

کیک لیمو و پرتقال

کیک لیمو و پرتقال

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 مربای پرتقال بدون شربت 100 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

كره نرم  150 گرم

 

شكر ریز 100 گرم

 

تخم‌مرغ  3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

مربای پرتقال را خرد كنید و با پوست لیمو مخلوط نمائید. آن‌گاه فر را با دمای 180درجه سانتیگراد گرم كنید و 6 قالب را به گنجایش تقریبی 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)، چرب سازید و آرد بپاشید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را مخلوط و الك كنید.

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید. اكنون آرد و مربای پرتقال را درون مایه بریزید و مخلوط كنید.

مایه فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با خامه، مربای پرتقال و توت‌فرنگی بیارائید و در سبد پیك نیك قرار دهید.

یادآوری: می‌‌توانید برای تهیه این كیك، از قالب لوف به اندازه 11×28 سانتیمتر نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: کیک لیموکیک پرتقالکیک لیمو و پرتقالکیک پرتقال و لیموکیک مرکبات تعداد بازديد: 1814 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است