Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:59

كیك زنجفیل با كرم عسل

كیك زنجفیل با كرم عسل

shooroshirin1

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

عسل 160 میلی‌لیتر

 

آب 160 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 125 گرم

 

آرد 320 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق سوپخوری

 

كره 250 گرم

 

كرم گاناش 300 گرم

 

میوه فصل 700 گرم

 

شكلات شیری برای تزئین 250 گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم عسل

 

آب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

شكر 115 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

كره 125 گرم

 

خامه فرم گرفته 150 گرم

آشپزباشی – مریم امیری

 

قالب مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آن‌گاه عسل، آب، شكر قهوه‌ای، آرد، بیكینگ‌پودر، زنجفیل و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت كم همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

سپس سرعت همزن را به متوسط افزایش دهید و تا زمانیكه مایه كمرنگ شود و بافت صاف و یكنواختی داشته باشد، به همزدن ادامه دهید. حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر بپزید.

بعد از 10 دقیقه، كیك را از قالب در آورید و صبر كنید كاملاً خنك شود. اكنون كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و قدری كرم گاناش بین دو لایه كیك بمالید. اطراف كیك را نیز با كرم گاناش بپوشانید.

 اینك كرم عسل را روی كیك بمالید و با میوه فصل بیارائید. حال برای اطراف كیك، شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و روی طلق مخصوص شكلات بریزید و صبر كنید شكلات ببندد. آن‌گاه طلق را از شكلات جدا كنید و شكلات را به اندازه دیواره‌های كیك ببرید و در اطراف كیك بچسبانید.

روش تهیه كرم عسل: آب، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود و شربت قدری بجوشد. حال صبر كنید تا شربت خنك شود. آن‌گاه كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود و كم‌كم شربت را به آن بیفزائید. اكنون كرم فراهم كرده را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکكیك زنجفیلكیك كرم عسل تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است