Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:31

كیك تارت آلبالو

كیك تارت آلبالو

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره 165 گرم

 

شكر 180 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب آلبالو 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 260 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

آلبالو تازه و هسته‌گرفته 300 گرم

آشپزباشی – مریم امیری

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و تخم‌مرغ‌‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید. آن‌گاه وانیلین و آب آلبالو را بیفزائید و مخلوط كنید.

 حالا آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید. قالب تارت به قطر 30 سانتیمتر را با كره چرب كنید و مایه فراهم‌كرده را در آن بریزید.

 آلبالوها را رویش بپاشید و قالب را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30-40 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد و طلائی رنگ شود. اكنون كیك را از فر در آورید، بعد از ده‌دقیقه، از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک میوه ایطرز تهیه کیکمواد اولیه کیکدستور کیکكیك تارت آلبالوکیک آلبالو تعداد بازديد: 757 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است