Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:08

كیك اسفنجی با سیب و پسته

كیك اسفنجی با سیب و پسته

shooroshirin5

0 0

متوسط

18 نفر

مواد مورد نیاز

سیب سفت 4 عدد

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

آب 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

خلال پسته 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كیك اسفنجی

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر 250 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 6 عدد

 

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

پوست سیب‌ها را بگیرید و نازك برش بزنید. آن‌گاه آبلیمو را روی سیب‌ها بپاشید تا سیاه نشوند! سپس 500 میلی‌لیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.

حالا سیب‌ها را در آب جوش قرار دهید، 2 دقیقه بجوشانید و در صافی بریزید، اكنون قالب مناسبی را به اندازه‌ی 25×35 سانتیمتر، با كاغذ روغنی بپوشانید و شكر و خلال پسته را رویش بریزید.

سپس برش‌های سیب را روی مخلوط خلال پسته و شكر بچینید و رویشان دارچین بپاشید.

اكنون مایه‌ی كیك را در قالب، روی سیب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

اینك كیك را از فر در آورید و پس از 5 دقیقه روی ظرف مناسب و زیبائی برگردانید.

روش تهیه‌ی كیك اسفنجی: زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با شكر و وانیلین مخلوط كنید و با همزن برقی هم بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه آب و روغن مایع را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس آن را به مایه‌ی فراهم‌كرده بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید.

اكنون مخلوط الك‌كرده‌ی آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه‌‌ی كیك بریزید و به آرامی مخلوط نمائید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: انواع کیککیک سیبآموزش کیکكیك اسفنجی با سیب و پستهروش تهیه کیک اسفنجیکیک پسته تعداد بازديد: 752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است