Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:27

اسپایسی کیک با خامه عسلی

اسپایسی کیک  با خامه عسلی

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم مرغ 4 عدد

 

شکر قهوه‌ای 130 گرم

 

آرد 75 گرم

 

آرد ذرت 75 گرم

 

کرم تارتار 1 قاشق چایخوری

 

بیکینگ سودا یک چهارم قاشق چایخوری

 

مخلوط ادویه 1 قاشق چایخوری

 

(دارچین، هل، جوز‌هندی)

 

شربت بار به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

خامه فرم گرفته 300 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

پسته برشته و خرد کرده 30 گرم (یک چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف دو قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس آرد، آرد ذرت، کرم تارتار، بیکینگ‌سودا و ادویه‌ها را با هم مخلوط  و سه بار الک کنید.

حالا این مخلوط را به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و به آرامی هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 18 دقیقه در فر بپزید. کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد روی کیک‌ها شربت بمالید و هر دو را با کرم میانی به هم بچسبانید و آن را در ظرف زیبائی قرار دهید.

یادآوری1: برای تهیه شربت بار یک پیمانه شکر را همراه با یک پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید و پس از خنک شدن مصرف کنید.

يادآوري2: در صورت دلخواه مي‌توانيد از شابلون براي آراستن كيك بهره بگيريد.

 

برچسب ها: کیککیک عسلیکیک خامه ایکیک ادویه ایاسپایسی کیک با خامه عسلی تعداد بازديد: 912 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است