Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 08:04

کیک سیب توپر

کیک سیب توپر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

سیب   6 عدد متوسط

دارچین   1 قاشق چایخوری

تخم مرغ   2 عدد

شکر   200 گرم

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

شیر   125 میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

روغن مایع   125 میلی لیتر(یک دوم پیمانه)

آرد    250 گرم

بیکینگ پودر    1 قاشق چایخوری

کرمفیل آماده    200گرم

خلال پسته برای تزئین     به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

پوست سیب ها را بگیرید و داخل آن ها را با هسته گیر خالی کنید و رویشان دارچین بپاشید.

آن گاه کف و دیوارۀ قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید .

آن گاه سیب ها را در قالب بچینید.حالا تخم مرغ ها،شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود .

بعد شیر و روغن مایع را همراه با مواد خشک،بطور یک در میان به مایه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

اکنون گاه مایۀ فراهم کرده را در قالب بریزید و مراقب باشید که داخل سیب ها خالی بماند.

اینک داخل سیب ها را  با کرمفیل پر کنید.(برای این کار از کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده کمک بگیرید).

آن گاه کیک سیب را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

حالا کیک را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیک سیبکیک عصرانهآشپزباشیآرزو گنجیکیک سیب توپرروش تهیه کیک سیب توپرمواد لازم برای تهیه کیکی سیبکیک سیب خانگی تعداد بازديد: 411 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است