Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:38

کاپ کیک موس شکلات

کاپ کیک  موس شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

پودر کاکائو    50 گرم

آرد    175 گرم

نمک    1پینچ

بيكينگ سودا    یک دوم  قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 170 گرم

کره  نرم شده  175 گرم

تخم مرغ  2 عدد درشت

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

شیر  175 میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آب پرتقال  1 قاشق سوپخوری

مواد لازم  برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه    100 گرم

شكلات تلخ یا شیری   100 گرم 

مواد لازم برای تهیه موس شکلات

شکلات تلخ یا شیری آبكرده   200 گرم

زرده تخم‌مرغ    4 عدد درشت

قهوه اسپرس  125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر   50 گرم

شكلات شیری آبکرده  170 گرم           

سفیده تخم مرغ  2عدد

خامه قنادی فرم گرفته  200 گرم

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تائی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. 

پودر کاکائو، آرد، نمک، بيكينگ‌سودا و شکر را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه کره، تخم مرغ‌ها،  وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بيفزائيد و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند.

حالا کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ‌کیک‌ها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش  بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.

 

روش تهيه موس شکلات

ابتدا دیواره قالب‌های سلیکونی را به گنجایش هر یک، یک دوم پیمانه با شكلات آبكرده بپوشانید و کنار بگذارید تا شکلات سفت شود.

این کار را 3 بار تکرار کنید تا پوستة شکلاتی به شکل قالب آماده شود و تا فراهم کردن موس شکلات، پوسته‌های شکلاتی را در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، قهوه و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش با همزن برقی بزنيد تا کمرنگ و سبک شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات (170 گرم) را بیفزائید، سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به آرامی به مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ اضافه نمایید.

حالا خامه را نیز درون موس بریزید و موس شکلات را در پوسته‌های شکلاتی فراهم کرده قرار دهید. اکنون موس را یک شب در يخچال بگذاريد تا آماده مصرف شود.

برچسب ها: آشپزباشیمهدیس رحیمیانکاپ کیک موس شکلاتآموش پخت انواع کاپ کیکطرز تهیه موس شکلاتیمواد لازم برای تهیه کاپ کیک موس شکلات تعداد بازديد: 331 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است