Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:57

كیك اتریشی

كیك اتریشی

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

شكر ...............................250 گرم

مارگارین ..........................250 گرم

تخم‌مرغ...............................7 عدد

شیر..................................100 میلی‌لیتر

وانیل و زعفران......................به مقدار كافی

آرد..................................300 گرم

بیكینگ‌پودر .........................1 قاشق سوپخوری

پودر كاكائو .........................20 گرم

طرز تهیه:

شكر و مارگارین را با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس به ترتیب تخم‌مرغ‌ها، شیر، وانیل و زعفران را اضافه كنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوطی یكدست داشته باشید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را روی مواد الك كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر كیك آماده شود. به مقداری از خمیر پودر كاكائو بیفزایید و خوب مخلوط كنید و كنار بگذارید. اكنون ابتدا خمیر ساده را داخل قالب مستطیل شكل متوسطی بریزید. سپس خمیر كاكائویی را وسط قالب بریزید و قالب را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. پس از آماده شدن، روی آن را با پودر كاكائو تزیین كنید و برش دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزیکیکآموزش شیرینی پزیکیک خانگیکیک اتریشیطرز تهیه کیک اتریشیکیک اتریشی دورنگکیک شکلاتی اتریشیکیک براونی اتریشیکیک ساچر اتریشی تعداد بازديد: 2054 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است