Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:36

كیك كشمشی

كیك كشمشی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره خرد كرده 125 گرم

 

شكر 140 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

آرد ذرت1 قاشق سوپخوری

 

شیر60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

كشمش پلوئی 150 گرم

ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

قالب میان تهی را به قطر 21 سانتیمتر، چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره، شكر، وانیلین و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید.

آرد، بیكینگ‌پودر و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر در همان كاسه بریزید. حالا همزن را روشن كنید و با سرعت كند همزن مواد را با یكدیگر مخلوط نمائید.

سپس سرعت همزن را تا متوسط افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید. اكنون كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید و مایه فراهم كرده را در قالب بریزید.

 قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، آن را از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود.

آن‌گاه قدری پودر شكر روی كیك بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید. میل كردن این كیك همراه با چای یا نوشیدنی دلخواهتان بسیار مطلوب و لذت‌بخش است.

یادآوری 1: برای چرب كردن قالب از اسپری روغن استفاده كنید.

یادآوری 2: بهتر است تخم‌مرغ و شیر به دمای محیط برسد و بعد از آن استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع کیککیکآموزش کیکكیك كشمشیآموزش كیك كشمشیطرز تهیه كیك كشمشیانواع كیك كشمشیمواد اولیه كیك كشمشی تعداد بازديد: 889 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است