Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:24

كیك دارچین و شكلات با سس موز

كیك دارچین و شكلات با سس موز

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات شیری خردكرده 25 گرم

 

كره نرم 115 گرم

 

پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 5 عدد

 

شكر ریز 225 گرم

 

آرد 115 گرم

 

دارچین آسیاب كرده 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس موز

 

موز رسیده و حلقه‌ای خردكرده 4 عدد

 

شكر قهوه‌ای روشن 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته 175 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كیك را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه شكلات و كره را در كاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

اینك مخلوط شكلات را به آن بیفزائید و اندكی با سرعت كم با همزن برقی بزنید تا با هم مخلوط شوند. اكنون آرد و دارچین را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا سفیده‌های زده شده را به مخلوط زرده‌ها‌ی تخم‌مرغ بیفزائید و به آرامی با لیسك هم بزنید. آن‌گاه آرد و دارچین را درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید و آن را درون قالب بریزید.

اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، كیك را بپزید. اكنون كیك را از قالب در آورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. سپس كیك را برای پذیرائی در دیس مناسب و زیبائی قرار دهید و با سس موز میل كنید.

روش تهیه سس موز: موز، شكر قهوه‌ای و آبلیمو را در ظرف نسوزی بریزید و 8 دقیقه زیر گریل فر قرار دهید تا موز كارامل شود. سپس این مخلوط را پوره كنید و همینكه اندكی خنك شد، خامه را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

 

برچسب ها: انواع کیکپخت کیکطرز تهیه کیکكیك دارچینکیک شکلاتکیک با سس موز تعداد بازديد: 705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است