Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آبان 1399 - 22:14

كيك ادويه‌اي هويج و نارگيل

كيك ادويه‌اي هويج و نارگيل

shooroshirin

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 10-12 نفر

روغن مايع.............. 250 ميلي ليتر ( 1 پيمانه)

خامة صبحانه.................. 100 گرم

اسانس وانيل............... 1 قاشق چايخوري

تخم مرغ................... 5 عدد

 شكر دانه ريز................ 100 گرم

شكر قهوه‌اي روشن................. 150 گرم

آرد ( مخصوص كيك)................. 440 گرم

بيكينگ پودر ................2 قاشق چايخوري

دارچين............. 2 قاشق چايخوري

مخلوط هل و زنجفيل................ يك دوم قاشق چايخوري

نمك ...................1 پينچ

هويج رنده كرده .................1 پيمانه

نارگيل رنده كرده................ (خشك يا تازه)130 گرم

آشپزباشی – افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتيمتر، چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه روغن مايع، خامه و وانيل را در كاسة مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شوند. سپس تخم مرغ‌ها و شكر (هم سفيد و هم قهوه‌اي) را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد. اكنون هويج و نارگيل را نيز افزوده و ماية كيك را مخلوط نمائيد. آن‌گاه ماية فراهم كرده را به طور مساوي در قالب‌ها بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت، در فر بپزيد. كيك‌ها را روي پنجرة سيمي خنك كنيد و بعد آن‌ها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانيد و روي هم قرار دهيد. اينك رو و اطراف كيك را نيز با مارمالاد بپوشانيد و در صورت دلخواه، روي كيك خمير فوندانت بكشيد. همچنين مي‌توانيد كيك را با گل‌هاي دست ساختتان از خمير فوندانت بيارائيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي قرار دهيد.

 

یادآوری

مي‌توانيد روي كيك پودر شكر بپاشيد و آن را بدون استفاده از خمير فوندانت، سرو كنيد.

 

خواص  نارگيل

نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صد ها گونه نارگیل در سرتاسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکلیا در بنگالی شناخته می‌شود.

برچسب ها: خمیر فوندانتكيك ادويه‌اي هويج و نارگيلطرز تهیه كيك ادويه‌اي هويج و نارگيلشک رقهوه ایاسانس وانیل تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0