Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 - 18:55

كیك باقلوا

كیك باقلوا

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر 100 گرم

 

كره آبكرده و سرد شده 150 گرم

 

هل سائیده 1 قاشق چایخوری

 

گلاب  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد  150 گرم

 

بیكینگ پودر   1قاشق چایخوری

 

بادام آسیاب‌كرده 120 گرم

 

مواد لازم برای تهیه شربت

 

شكر  180 گرم

 

آب  80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

گلاب  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

عسل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی –افسانه ظروفی

 

تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه كره و هل را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گلاب را درون مایه بریزید و بعد آرد و بیكینگ‌پودر را به آن اضافه كنید.

 اكنون همزن را خاموش كنید و بادام را درون مایه كیك بریزید و مخلوط نمائید. مایه را در قالب‌ها‌ی كوچك به گنجایش 60 میلی‌لیتر بریزید و مراقب باشید كه یك سوم از حجم قالب خالی بماند تا كیك جای پف كردن داشته باشد.

قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، كیك‌ها را بپزید. سپس صبر كنید كیك‌ها در قالب خنك شوند و بعد شربت داغ را رویشان بریزید و بگذارید شربت به خورد كیك برود. اینك كیك‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

روش تهیه شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه گلاب و عسل را بیفزائید و بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید.

یادآوری1: می‌توانید روی كیك‌ها را با حلوا و پرك بادام بیارائید.

یادآوری 2: می‌توانید این كیك را در سینی به اندازه 20×30 سانتیمتر نیز تهیه كنید و بعد به شكل لوزی ببرید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیكیك باقلواآموزش كیك باقلواطرز تهیه كیك باقلواانواع كیكمواد اولیه كیك باقلوا تعداد بازديد: 825 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است