Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 08:45

کیک نوتلا و خامه

کیک نوتلا و خامه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای8 - 10 نفر

پودر کاکائو  2 قاشق سوپخوری

آب جوش 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

تخم‌مرغ 5 عدد

شکر 180 گرم

وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

نوتلا  3 قاشق سوپخوری

آرد  175 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

خامة قنادی فرم گرفته

 همراه با  4 قاشق سوپخوری پودر کاکائو  400 گرم

فندق برشته و خرد کرده 200 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پودر کاکائو را در آب‌جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سبک شود و شکر را کم کم به آن بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر حل شود.

حالا وانیل، روغن مایع و نوتلا را افزوده و مخلوط کنید و بعد آرد و بیکینگ‌پودر را همراه با کاکائوی حل کرده درون این مایه بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید .

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. پس از 10 دقیقه، کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.

اینک آن را از ارتفاع برش دهید و بین لایه‌های کیک خامه بمالید و لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید. آن‌گاه رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و با فندق بیارائید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیمریم امیریکیک خانگیکیک نوتلاکیک نوتلا و خامهمواد لازم برای تهیه کیک نوتلاکیک خوشمزه و آسان تعداد بازديد: 2433 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است