Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:12

كاپ كیك توت فرنگی

كاپ كیك توت فرنگی

shooroshirin5

0 0

آسان

24 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 400 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 250 گرم

 

شكر 300 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ درشت 3 عدد

 

سفیده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 250 میلی‌لیتر

 

توت‌فرنگی خردكرده 2 پیمانه

 

خامه‌ی فرم گرفته به میزان لازم

 

توت‌فرنگی برای تزئین به میزان لازم

گروه شیرینی پزی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید.

آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ای الك كنید و كنار بگذارید. حال كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ی تخم‌مرغ را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك و شیر را در دو نوبت به مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون توت‌فرنگی را اضافه كنید و مایه‌ی فراهم‌كرده را در كپسول‌ها بریزید به گونه‌ای كه یك‌سوم از حجمشان خالی بماند.

اینك قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه كیك‌ها را بپزید.

همینكه كیك‌ها خنك شدند، رویشان را با خامه‌ی فرم گرفته و توت‌فرنگی‌ بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: انواع کیککاپ کیکآموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیكاپ كیك توت فرنگی تعداد بازديد: 951 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاپ کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است