Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 11:23

موس كیك شكلات و بادام

موس كیك شكلات و بادام

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات سیاه خردكرده 50 گرم

 

خمیر مارسیپان 200 گرم

 

شیر 200 میلی‌لیتر

 

آرد 115 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر قهوه‌ای روشن 75 گرم

 

مواد لازم برای تهیه موس

 

شكلات سیاه خردكرده 115 گرم

 

كره 50 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

اسانس بادام در صورت دلخواه  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

ژلاتین  2 ورق

 

مواد لازم برای تهیه كرم گاناش

 

شكلات سیاه یا شیری 150 گرم

 

خامه صبحانه  120 گرم

 

كره 30 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –آرزو گنجی

 

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی مربع را به اندازه 23 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شكلات، مارسیپان و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود و مایه صاف و یكدستی به دست آید.

سپس آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه مناسبی الك كنید و زرده تخم‌مرغ‌ها و مخلوط شكلات را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید و شكر را كم‌كم به آن بیفزائید.

اكنون اندكی از سفیده تخم‌مرغ زده شده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و بعد باقیمانده آن را اضافه نمائید. اینك مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید.

حال كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. سپس كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و یكی از لایه‌های كیك را در قالب تمیز كیك قرار دهید. آن‌گاه موس شكلات را رویش بریزید و لایه بعدی كیك را روی موس قرار دهید.

اكنون موس كیك را در یخچال بگذارید تا موس كاملاً ببندد. حالا موس كیك را برای پذیرائی روی دیس زیبائی قرار دهید، رو و اطرافش را با كرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه با پرك‌های بادام بیارائید.

 

برچسب ها: انواع کیکكیك شكلاتموس كیكانواع موس كیكموس كیك بادامطرز تهیه موس كیكمواد اولیه موس كیك تعداد بازديد: 1861 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است