Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:34

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با ژله

طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با ژله

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک توت‌فرنگی با ژله

تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر  100 گرم

 

آب جوش  2 قاشق چایخوری

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 100 گرم

 

آب كمپوت آناناس  به میزان لازم

 

خامه فرم گرفته  600 گرم

 

كمپوت آناناس خردكرده  200 گرم

 

توت‌فرنگی  250 گرم

 

ژله توت‌فرنگی  100 گرم

 

آب جوش  یك‌دوم پیمانه

 

آب سرد  یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با ژله

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و كف قالبی به قطر 22 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید.

 حالا كیك اسفنجی را به این ترتیب آماده سازید. زرده‌های تخم‌مرغ، شكر، آب جوش و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید و آرد را در دو مرحله به مایه، بیفزائید.

حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید.

اكنون صبر كنید كیك كاملاً خنك شود و بهتر است آن را یك شب در قالب نگه دارید. اینك كیك را از ارتفاع به 3  قسمت ببرید و هر لایه را با آب آناناس مرطوب نمائید.

 اكنون یكی از لایه‌های كیك را روی صفحه گردون كیك قرار دهید و رویش خامه فرم گرفته بمالید، سپس قدری آناناس و توت‌فرنگی خرد كرده بپاشید و لایه بعدی كیك را روی آن بگذارید و به همین ترتیب قرار دادن لایه‌های كیك، خامه و میوه را تكرار كنید.

حال با حلقه فلزی یا سه لایه كاغذ روغنی دیواره‌‌ای برای كیك بسازید و دورش بگذارید.

 كیك را در یخچال قرار دهید و ژله را آماده كنید. ژله را در كاسه‌ای بریزید، آب جوش را بیفزائید و خوب هم بزنید.

 كاسه را روی بخار آب جوش بگذارید تا ذرات ژله كاملاً حل شود. آن‌گاه آب سرد را به آن بیفزائید و كاسه را روی یخ قرار دهید.

اینك محلول ژله را پیوسته هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم‌مرغ برسد.

 سپس ژله را روی كیك بریزید و 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا ژله كاملاً ببندد. حالا كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

یادآوری: می‌توانید مطابق عكس از ورقه‌های تزئین دسر كه در فروشگاه‌های لوازم قنادی موجود است برای تزئین بهره‌ بگیرید.

 

برچسب ها: كیك توت‌فرنگی با ژلهكيك توت فرنگيكيك با ژلهطرز تهیه کیک توت‌فرنگی با ژلهمواد لازم کیک توت‌فرنگی با ژله تعداد بازديد: 1007 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است