Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:01

كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل

كیك ادویه‌ای هویج و نارگیل

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 250 میلی لیتر ( 1 پیمانه)

 

خامه صبحانه 100 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 5 عدد

 

 شكر دانه ریز 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 150 گرم

 

آرد ( مخصوص كیك) 440 گرم

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

دارچین 2 قاشق چایخوری

 

مخلوط هل و زنجفیل یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

هویج رنده كرده 1 پیمانه

 

نارگیل رنده كرده (خشك یا تازه) 130 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتیمتر، چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روغن مایع، خامه و وانیل را در كاسه مناسبی بریزید و اندكی با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند.

سپس تخم مرغ‌ها و شكر (هم سفید و هم قهوه‌ای) را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را درون این مایه بریزید و هم بزنید. اكنون هویج و نارگیل را نیز افزوده و مایه كیك را مخلوط نمائید.

آن‌گاه مایه فراهم كرده را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، در فر بپزید. كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آن‌ها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید.

اینك رو و اطراف كیك را نیز با مارمالاد بپوشانید و در صورت دلخواه، روی كیك خمیر فوندانت بكشید. همچنین می‌توانید كیك را با گل‌های دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید.

یادآوری: می‌توانید روی كیك پودر شكر بپاشید و آن را بدون استفاده از خمیر فوندانت، سرو كنید.

 

برچسب ها: کیک هویجكیك ادویه‌ای هویج و نارگیلکیک هویج و نارگیلکیک ادویه ایکیک نارگیلی تعداد بازديد: 361 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است