Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 17:01

ساوارين (عصرانه فرانسوی)

ساوارين (عصرانه فرانسوی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره 60 گرم

 

شكر 3 قاشق چایخوری

 

پودر مایه‌خمیر 10 گرم (1 قاشق سوپخوری)

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آرد 188 گرم (یك‌و یك‌چهارم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

مواد لازم شربت

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 180 گرم (1 پیمانه)

 

عرق بهار نارنج یا نسترن 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

 

مارمالاد زردآلو یك‌دوم پیمانه

 

عرق بهارنارنج 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سحر سامانی

 

كره و شكر را در ظرف كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. مایه‌خمیر و آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد را در كاسه‌ی بزرگی الك كنید، حفره‌ای در مركز آن ایجاد نمائید. حالا مایه‌خمیر ورآمده، مخلوط كره و شكر و تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس خمیر را از اطراف كاسه به طرف مركز جمع كنید، رویش را بپوشانید و1ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.

اكنون دوباره خمیر را با دست مخلوط كنید و این بار آن را در قالب چربكرده‌ی ساوارین به قطر 24 سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 1 ساعت دیگر كنار بگذارید تا قالب از خمیر پر شود.

اكنون ساوارین را به مدت 5 دقیقه در فر گرم‌كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و بعد دمای فر را به 160 درجه‌ی سانتیگراد كاهش دهید و ساوارین را 15 دقیقه‌ی دیگر بپزید.

حالا آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و روی سینی فر قرار دهید و نیمی از شربت داغ را رویش بریزید. همینكه ساوارین خنك شد، آن را در بشقاب زیبائی قرار دهید و باقیمانده‌ی شربت را رویش بریزید.

اینك مواد رویه را روی ساوارین بمالید و با مخلوط میوه‌ی فصل میل كنید.

روش تهیه‌ی شربت

آب و شكر را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. بعد آن را به مدت 3 دقیقه بجوشانید، سپس عرق بهارنارنج را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

مارمالاد را قدری گرم كنید و بعد در صافی بریزید تا یكنواخت شود. سپس مارمالاد را با عرق بهارنارنج رقیق كنید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآموزش قنادیمواد لازم ساوارینروش تهیه ساوارینمواد رویه ساوارینعصرانه فرانسوی تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است