Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:05

کاپ کیک پرتقال

کاپ کیک پرتقال

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 125 گرم

 

شکر دانه ریز 150 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد درشت

 

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری سرپر

 

آب پرتقال 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

آرد 250 گرم

 

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

خامه فرم گرفته در حدود 300 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی افزوده و خوب مخلوط کنید.

حالا پوست پرتقال را بیفزائید و به‌طور یک در میان، آب پرتقال و مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را درون مایه فراهم کرده بریزید و خوب هم بزنید. اکنون مایه به‌دست آمده را درون کپسول‌ها بریزید و در حدود دو سوم از حجم آن را پر کنید.

اینک قالب را در فر بگذارید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، بپزید. آن‌گاه کاپ‌کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه، با خامه و پرتقال‌های دست ساختتان از خمیر مارسیپان بیارائید.

 

برچسب ها: کیککیک پرتقالیکاپ‌کیک پرتقالکیک فنجانی پرتقالکیک با پرتقال تعداد بازديد: 405 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است