Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:22

کیک شکلاتی زردآلو

کیک شکلاتی زردآلو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

كمپوت زردآلو  5 عدد

كره   ١٠٠ گرم

شکر ١٨٠ گرم

عصاره وانیل  ١ قاشق چايخوری

تخم مرغ  ٣ عدد متوسط

آرد  200 گرم

بیکینگ پودر   یک و یک دوم  قاشق سوپخوری

نمک   يك پينچ

پودر کاکائو    ٣٠ گرم

پودر بادام  ٢٥ گرم

شیر ولرم ٧٠ ميلي ليتر (حدود یک‌سوم پیمانه سرخالی)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید.

آ‌ن‌گاه  زردآلو هارا از وسط نصف کنید و در صافی بگذارید تا سیروپ آن گرفته شود.

سپس کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید (هر تخم‌مرغ را حدود یک دقیقه هم بزنید.)

حالا آرد، بیکینگ‌پودر، نمك ، پودر کاکائو و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و آن را در دو نوبت همراه با شیر، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را با پالت صاف کنید. آن‌گاه نیمه‌های زردآلو را روی مایه کیک بچینید و قالب را در فر بگذارید.

اینک کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید و پس از اتمام زمان پخت، برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال چوبی در کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک آماده است.

برچسب ها: کیک شکلاتیکیک عصرانهآشپزباشیروش تهیه کیک شکلاتیعارفه ابن الرضاکیک خوشمزه خانگیکیک شکلاتی زردآلومواد لازم برای تهیه کیک شکلاتیکیک زرد آلو تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است