Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 19:40

کیک سفید مخملی

کیک سفید مخملی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 – 12 نفر

آرد ۳۶۰ گرم

شکر دانه ریز 200 گرم

نمک 1 پینچ

بیکینگ پودر ‌ ۲ قاشق چایخوری

بیکینگ سودا  یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر  ۳۰۰ میلی‌لیتر (2 پیمانه)

سرکه سفید  1 قاشق سوپخوری

روغن مایع  ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

سفیده تخم مرغ ۴ عدد درشت

اسانس وانیل ۲ قاشق چایخوری

کره نرم ۱۸۰ گرم

مواد لازم کرم وانیل

شکر    ۲۰۰ گرم

آرد   ۹۰ گرم

شیر   500 میلی‌لیتر

کره نرم شده در دمای محیط  ۲۵۰ گرم

اسانس وانیل    ۲ قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته   ۳۰۰ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ۲ قالب را به قطر ۱۸ سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

حالا نیمی از مخلوط شیر را به روغن بیفزائید و کنار بگذارید.

آنگاه باقیمانده شیر، سفیده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را با هم مخلوط کنید.

اکنون کره را کم‌کم به مواد خشک افزوده و با همزن برقی بزنید و بعد مخلوط شیر و روغن را به آن بیفزایید و ۲ دقیقه هم بزنید.

سپس کم‌کم مخلوط سفیده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید.

کیک را به مدت تقریبی25 – 30 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، آنها را با کرم به هم بچسبانید و رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.

سپس روی کیک را با توت‌فرنگی بیارائید و روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم وانیل

شکر، آرد و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.

آنگاه روی کرم را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

سپس کره را در کاسه همزن برقی بریزید و کرم را کم‌کم به آن بیفزایید.

حالا وانیل و خامه فرم گرفته را اضافه کنید.

 

برچسب ها: کیک وانیلیکیککیک شکلاتیکیک توت فرنگیآشپزباشیشور و شیرینکیک سفید مخملی تعداد بازديد: 859 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است