Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:14

کیک آناناس و موز

کیک آناناس و موز

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 340 گرم

 

گردوی برشته و خرد كرده 125 گرم (1 پیمانه)

 

موز رسیده خرد كرده 3 عدد

 

آناناس خرد كرده 125 گرم

 

نارگیل 45 گرم (یك دوم پیمانه)

 

دارچین آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی (رنده كرده) یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

شكر ‌ریز 200 گرم

 

روغن مایع 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر، چرب سازید و كف آنها را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه روی كاغذ را نیز چرب كنید و داخل قالب آرد بپاشید. سپس قالب را خوب تكان دهید تا آرد اضافی خارج شود.

حالا یك دوم پیمانه از آرد را در كاسه مناسبی بریزید و گردو، موز، آناناس و نارگیل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. باقیمانده آرد را نیز همراه با دارچین، جوز، بیكینگ‌پودر و نمك مخلوط سازید و الك كنید.

اكنون تخم‌‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آن‌گاه روغن را كم‌كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس مخلوط آرد و ادویه را به این مایه بیفزائید و هم بزنید.

اینك میوه‌های مخلوط كرده با آرد را درون مایه كیك بریزید و بالیسك هم بزنید تا مایه صاف و یكنواختی حاصل شود. مایه فراهم كرده را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 50-55 دقیقه، در فر بپزید.

همینكه كیك خنك شد، مابین دو كیك، كرم پنیر بمالید و رو و اطرافش را نیز با كرم بپوشانید. حالا كیك را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با گل دست‌‌ ساخت‌تان از خمیر فوندانت بیارائید.

یادآوری1: برای تهیه كرم پنیر؛ 100 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه 200 گرم پنیر ماسكارپونه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس 160 گرم پودر شكر را با یك قاشق سوپخوری آرد ذرت مخلوط و الك  كنید و آن را كم‌كم به كرم بیفزائید و هم بزنید. حالا 2 قاشق چایخوری پوست لیموی رنده كرده، درون كرم بریزید.

یادآوری2: در تهیه این كیك، می‌توانید هم از آناناس تازه و هم از كمپوت آناناس استفاده كنید.

 

برچسب ها: کیککیک آناناسکیک موزکیک آناناس و موزکیک موز و آناناس تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است