Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 25 آذر 1396 - 23:58

كیك فنجانی موز و گردو

كیك فنجانی موز و گردو

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم‌مرغ  3 عدد

 

 كره نرم 200 گرم

 

شكر دانه ریز 150 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 185 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره بادام ‌زمینی 1 قاشق چایخوری

 

موز پوره كرده 1 عدد

 

گردوی برشته و خردكرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس شیر را افزوده و مخلوط سازید.

حالا آرد، بیكینگ‌پودر و كره بادام زمینی را درون مایه‌ فراهم كرده بریزید و مخلوط كنید. اكنون موز و گردو را بیفزائید و مایه‌ كیك را هم بزنید و درون كپسول‌ها بریزید. به گونه‌ای كه یك‌سوم از سر قالب‌ها، خالی بماند.

اینك كیك فنجانی را به مدت تقریبی 18-20 دقیقه، در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. در صورت دلخواه، قدری كره بادام‌زمینی روی كیك‌های فنجانی خنك شده، بریزید و با فوندانت بپوشانید. آن‌گاه كیك‌های فنجانی را با گل‌های دست‌ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: کیک فنجانیكیك فنجانی موز و گردوکیک موز و گردوکیک موزکیک گردویی تعداد بازديد: 543 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است