Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:06

نان پیروك

نان پیروك

shooroshirin

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

 پودر مایه‌خمیر  ............   1 قاشق سوپخوری

شكر .........    یك‌سوم پیمانه

شیر ولرم   ...........  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آرد نان   ..........  350 گرم

كره  ............   50 گرم

تخم‌مرغ  .............   2 عدد

نمك .............    یك‌چهارم قاشق چایخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ   ...........  1 عدد

 

مواد لازم میانی:

كره   .............  50 گرم

بیسكویت   ............  100 گرم

دارچین  ...........   یك‌دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال  ..........   2 قاشق سوپخوری

شكر  .........   100 گرم

گردوی خردكرده ...........    200 گرم

زرده‌ی تخم مرغ   ...........  1 عدد

 روش تهیه

مایه‌خمیر و یك قاشق سوپخوری از شكر و شیر را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و باقیمانده‌ی شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس كره‌ی نرم‌شده، تخم‌مرغ‌ها، نمك و مایه‌خمیر عمل‌آمده را نیز اضافه كنید و مواد را كاملاً با هم مخلوط كنید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده، خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود.

 

بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را دو قسمت كنید و یك قسمت را به شكل مستطیل، تقریباً به اندازه‌ی 30×40 سانتی‌متر باز كنید و در سینی چربكرده قرار دهید و اطراف خمیر را مرتب كنید. اكنون با مواد میانی روی خمیر را بپوشانید و قسمت دوم خمیر را به شكل نوارهای 2 سانتیمتر ببرید و به شكل ضربدر روی مواد قرار دهید. بهتر است لبه‌های خمیر زیری را با آب مرطوب كنید تا دو خمیر به هم بچسبند. اینك روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره خمیر حجیم شود. سپس روی خمیر را با زرد‌ه‌ی تخم مرغ مرطوب سازید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان، بپزد و طلائی‌رنگ شود.

 

روش تهیه‌ی مواد میانی:

 بیسكویت ساده را آسیاب كنید و با كره‌ی آب‌كرده‌ی خنك‌شده، دارچین، شكر، آب‌پرتقال، زرد‌ه‌ی تخم مرغ و گردوی بوداده مخلوط كنید.

برچسب ها: ناننان خانگینان بدون فرنان پیروکطرز تهیه نان پیروک تعداد بازديد: 761 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است