Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:19

رول‌های دارچینی

رول‌های دارچینی

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 شیر ولرم 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

آب ولرم 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

كره نرم شده 120 گرم

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

شكر 90 گرم

 

آرد 625 گرم

 

پودر مایه خمیر  3 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

 

كره نرم شده 125 گرم

 

شكر 180 گرم

 

دارچین آسیاب كرده 2-3 قاشق سوپخوری

 

گردوی برشته و ریز خرد كرده 100 گرم (در صورت دلخواه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

همه مواد لازم خمیر را در كاسه همزن برقی بریزید و با مفتول مخصوص خمیر، آن را هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. چنانچه خمیر بیش از حد چسبنده بود، قدری آرد را كم كم به آن بیفزائید (هربار 1 قاشق سوپخوری) و چنانچه بیش از حد خشك بود، هربار یك قاشق سوپخوری آب ولرم به آن بیفزائید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و صبر كنید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا خمیر را به اندازه تقریبی 40×60 سانتیمتر باز كنید و كره نرم مواد میانی را رویش بمالید.

سپس مخلوط شكر، دارچین و گردو را روی آن بپاشید و خمیر را از درازا رول كنید. اكنون آن را به عرض تقریبی دو و نیم سانتیمتر ببرید و با فاصله ازهم، روی سینی چربكرده بچینید و قدری روی رول‌ها را با دستتان تخت كنید.

اینك روی سینی را بپوشانید و در حدود 45-60 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا رول‌های دارچینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون رول‌های دارچینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری: می‌توانید رول‌های دارچینی را پس از برش و قرار دادن در سینی، با سلیفون بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. روز بعد آن را از یخچال درآورید و یك ربع در دمای محیط نگه دارید و بعد در فر بپزید.

 

برچسب ها: انواع رولرول های دارچینیرول دارچینیآموزش رول دارچینینان رول تعداد بازديد: 2107 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است