Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 23:01

نان شلکینه؛ نان محلی کردستان

نان شلکینه؛ نان محلی کردستان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد سفید گندم.................۱ پیمانه

شیره خرما.................. ۱ پیمانه

شیر.................. ۲ پیمانه

زرده تخم مرغ................... ۵ عدد

شکر.............. ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده............... ۲ قاشق سوپ خوری

نمک................ نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

۱. ابتدا آرد گندم، شکر و نمک را در یک ظرف بریزید.

۲. سپس شیر را مرحله به مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۳. مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه‌ای مانند دوغ غلیظ شود.

۴. زرده‌های تخم مرغ و زعفران را نیز اضافه کرده و هم بزنید.

۵. درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و چرب کنید.

۶. کمی از مایه نان را درون ماهی تابه بریزید و صاف کنید.

۷. یک لایه نازک از نان را در ماهیتابه درست کنید.

۸. وقتی یک طرف نان برشته شد، مایه را عوض کنید تا طرف دیگر نیز بپزد.

۹. سپس بر روی بشقاب بگذارید و کمی بر روی آن شیره خرما بزنید.

۱۰. به همین نحو تمام مایه را به صورت لایه‌های نازک نان در ماهیتابه سرخ کنید و در بشقاب بر روی هم بگذارید.

۱۱. بعد از اتمام مایه، نان‌ها را ۴ لا در بشقاب تا کنید و کمی کره بر روی آن بریزید تا طعم دار شود.

برچسب ها: ناننان خانگینان محلینان محلی کردستانشلکینهطرز تهیه شلکینهنان شلکینه تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟