Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 16:32

نان پیاز

نان پیاز

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد کرده 1 عدد درشت

 

شکر قهوه‌ای 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

پودر مایه خمیر دو و یک چهارم قاشق چایخوری

 

آرد نان 450 گرم

 

نمک یک دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه حرارت را زیاد کنید و پیاز را سرخ کنید تا طلائی رنگ شود. حالا اندکی آب درون تابه بریزید و حرارت را کم کنید.

سپس شکر قهوه‌ای را به پیاز بیفزائید و بگذارید پیاز کاراملی شود. آب ولرم را در ظرف مناسبی بریزید و یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا شکر حل شود.

پس از آن مایه‌خمیر را افزوده و هم بزنید. اکنون 10 دقیقه صبر کنید تا مایه‌خمیر عمل کند. اینک آرد، نمک و مایه‌خمیر عمل آمده را در ظرف بزرگی بریزید و پیاز را به آن بیفزائید.

حالا خمیر را در حد مخلوط شدن ورز دهید و در کاسه چربکرده بگذارید. سپس روی کاسه را بپوشانید و خمیر را به مدت تقریبی یک ساعت کنار بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.

اکنون خمیر را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بگذارید. حالا نان را 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: هنگام پخت ظرفی از آب داغ درون فر قرار دهید تا کف نان ترد و برشته شود.

 

برچسب ها: آموزش انواع ناننان پیازروش تهیه نان پیازآموزش نان پیازنان ها تعداد بازديد: 1806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است