Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:32

نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج

نان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناج

shooroshirin6

0 0

سخت

15 نفر

مواد مورد نیاز

 پودر مایه خمیر 12 گرم (حدود 3 قاشق چایخوری)

 

آب ولرم 330 میلی‌لیتر (یك و یك‌سوم پیمانه)

 

شكر یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد نان حدود 750 گرم

 

نمك یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره آبكرده 6 قاشق چایخوری

 

اسفناج خرد كرده و یخ زده 150 گرم

 

آب سرد 2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه فرنگی خانگی 90 گرم

 آشپزباشی- سحر سامانی

 

پودر مایه خمیر، یك‌سوم پیمانه از آب ولرم و شكر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه دو پیمانه از آرد، نمك‌، مایه خمیر ورآمده و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس باقیمانده آرد و آب را كم كم بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده،  6-8 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را با سلیفون چربكرده بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را سه قسمت كنید، به یك قسمت پوره اسفناج و به قسمت دیگر رب گوجه‌فرنگی بیفزائید و تكه آخر خمیر را ساده نگه دارید.

اینك هر سه خمیر فراهم كرده را جدا جدا روی سطح آرد پاشیده، به اندازه تقریبی 20×25 سانتیمتر باز كنید و به ترتیب، خمیر دارای اسفناج را روی خمیر گوجه‌فرنگی و خمیر ساده را روی خمیر دارای اسفناج قرار دهید.

اكنون دوباره روی خمیرها وردنه بكشید تا به اندازه تقریبی 25×30 سانتیمتر درآید. حالا خمیر را از طول رول كنید و در سینی چربكرده بگذارید. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

سپس با چاقوی تیز، 3برش سطحی اریب روی خمیر ایجاد كنید و مخلوط یك عدد سفیده تخم‌مرغ و یك قاشق چایخوری آب، رویش بمالید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180درجه سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه بپزید.

یادآوری1: اسفناج و آب سرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود.

یادآوری2: پس از اضافه كردن پوره اسفناج یا رب گوجه‌فرنگی به هر یك از خمیرها اگر لازم بود مقداری آرد اضافی به آن‌ها بیفزائید تا خمیر، صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: ناننان گوجه فرنگینان سه رنگ گوجه‌فرنگی و اسفناجنان اسفناجنان سه رنک تعداد بازديد: 458 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است