Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:55

نان پنیر و مربا

نان پنیر و مربا

shooroshirin1

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 40 گرم

 

آب  ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌‌چهارم پیمانه)

 

آرد 300 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

كره‌ نرم    20 گرم

 

مواد لازم میانی

 

پنیر ماسكارپونه یا خامه‌ای 250 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 50 گرم

 

آرد 50 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

مربای آلبالو بدون شربت 1 پیمانه

 

مواد لازم رویه

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

پرك بادام 20 گرم

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

مایه خمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و آب ولرم را در كاسه‌ كوچك و مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم مانند محیط آشپزخانه، قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ بزرگی بریزید و باقیمانده‌ شكر، شیر ولرم، تخم‌مرغ و كره را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و همه‌ مواد را با هم مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

اكنون خمیر را به دو قسمت مساوی درآورید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر، باز كنید. اینك هر خمیر را در سینی چربكرده بگذارید، مایه‌ میانی را رویش بمالید و مربای آلبالو را نیز روی مایه‌ پنیری بچینید.

 آن‌گاه روی هر دو لبه‌ درازای خمیر، نوارهائی به عرض 2 سانتیمتر و به شكل مورب ببرید و به شكل حصیری روی مایه‌ میانی بیاورید. خمیر بعدی را نیز به همین ترتیب آماده كنید و رویشان را بپوشانید تا حجمشان دو برابر شود.

حالا روی خمیرها زرده‌ تخم‌مرغ بمالید و پرك بادام و شكر بپاشید. سپس سینی‌ها را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

روش تهیه‌ مواد میانی: پنیر ماسكارپونه، وانیلین، شكر، آرد و تخم‌مرغ را اندكی با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: ناننان با پنیرانواع مربانان پنیر و مربانان با مرباآشپزی با نان تعداد بازديد: 756 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است