Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 21:57

نان پيچ شكری

نان پيچ شكری

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

14 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 14 عدد

پودر مایه خمیر ...........    1 قاشق چایخوری

شكر   ............   50 گرم

آب  ولرم    ..........  125 میلی‌لیتر (یك‌‌دوم پیمانه)

كره‌ی نرم  .........    25 گرم

تخم‌مرغ   .............    1 عدد

آرد   ............  250 گرم

نمك  ............   یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

كره‌ی آبكرده   ..........  50 گرم

شكر    ..........  100 گرم

دارچین   ............   1 قاشق سوپخوری

نیمه‌ی گردو   ..........   14 عدد

 

مواد لازم رویه:

زرده‌ی تخم‌مرغ  ..........  1 عدد

خامه  ........   1 قاشق سوپخوری

روش تهیه :

مایه خمیر، یك قاشق چایخوری از شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و در جای گرم، مانند محیط آشپزخانه قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه باقیمانده‌ی شكر، كره، باقیمانده‌ی آب و تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مایه خمیر عمل آمده، به مخلوط آرد و نمك بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

 

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون خمیر را به اندازه‌ی 30×40 سانتیمتر باز كنید و كره را روی خمیر بمالید. مراقب باشید كه كره به حدود 2 سانتیمتر از اطراف خمیر مالیده نشود! حالا شكر و دارچین را رویش بپاشید و یك لبه‌ی خمیر را تا وسط تا كنید و اندكی با دست بفشارید. سپس لبه‌ی دیگر خمیر را نیز روی قسمت تا شده، تا بزنید.

 

اكنون با برشگر تیزی، خمیر را به عرض 5/2 سانتیمتری، ببرید (به این ترتیب 14 نوار به عرض 5/2 سانتیمتر از خمیر، خواهید داشت!) اینك هر نوار را بتابانید و آن را دور خودش به شكل حلقه، درآورید و در سینی چربكرده بچینید. اینك روی خمیرها را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره حجیم شوند. سپس روی خمیرها، مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و خامه بمالید و در مركز هر یك، یك نیمه‌ی گردو بگذارید. آن‌گاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

برچسب ها: ناننان خانگینان شکرینان پیچطرز تهیه نان پیچ شکری تعداد بازديد: 192 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است