Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:08

نان بربری

نان بربری

shooroshirin5

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آب ولرم 1 پیمانه

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

مایه‌ی خمیر 8 گرم

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

بهبود دهنده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آب 50 میلی‌لیتر

آب، شكر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

در یك ظرف دیگر، آرد، نمك، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید، در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شكل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

سپس روی سینی چرب‌كرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شكل دهید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه كنار بگذارید.

بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و كنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

روش تهیه‌ی رویه

آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانخمیر نانپخت ناندستور تهیه نانرویه نانآشپزباشینان بربری تعداد بازديد: 830 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است