Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:09

نان حصیری زیتون و پنیر

نان حصیری  زیتون و پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 قرص نان

پودر مایه خمیر  یک‌و یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر  2 قاشق چایخوری

آب ولرم  300 میلی‌لیتر (یک‌ و یک چهارم پیمانه)

آرد نان  570 گرم

نمک  یک‌ و یک‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع  3 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  1 عدد

زرده تخم‌مرغ برای روی نان 1 عدد

مواد لازم میانی:

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده  2 حبه

پیازچه  3-4 ساقه

زیتون سبز بدون هسته  100 گرم (خردکرده)

جعفری خرد کرده  2 قاشق سوپخوری

پنیر سفید (فتا) رنده کرده  100 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

مایه خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه از آب ولرم را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید. سپس مایه خمیر ورآمده، باقیمانده آب، روغن و تخم‌مرغ را در این حفره بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را در کاسه چربکرده بگذارید. اکنون روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید. تا حجمش افزایش یابد.

سپس خمیر را به چهارقسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به اندازه تقریبی 20×30 سانتیمتر باز کنید. اینک روی 2 تا از خمیرها مواد میانی بگذارید و رول کنید.

حالا هر یک از رول‌های خمیر را وسط دو خمیر باقیمانده بگذارید. اطراف خمیر را به نوارهای 2 سانتیمتری برش دهید و به شکل حصیری روی خمیر رول شده ببافید.

حالا دو سر خمیر را به هم بچسبانید تا به شکل حلقه در آید و روی این قسمت را با برگ‌های خمیری بیارائید.

آن‌گاه روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و آن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه سیر و پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آموزش نانآموزش پخت ناننان زیتوننان حصیری زیتون و پنیرنان مخصوص صبحانهنان شور تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است