Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:36

نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون

نان رولت سیب‌زمینی و  ژامبون

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

سیب‌زمینی  ........................ یک عدد

نمک و فلفل........................به میزان لازم

کره.....................یک قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای .................یک بسته 250 گرمی

خیارشور............... یک عدد، ریز خرد شده

جعفری، شوید..................... 2 قاشق سوپخوری، ریز خرد شده

ژامبون گوشت.................100 گرم، ریز شده

نان باگت نرم........................یک عدد

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌را بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

وقتی کاملاً خنک شد خیارشور، شوید، جعفری و ژامبون‌های بسیار ریز خرد شده را هم اضافه کنید و مایه را کاملاً هم بزنید تا یکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنید اما مراقب باشید که نان شکاف نخورد. بعد از مایه آماده شده بر روی نان بمالید و نان را رول کنید. رولت را در فویل یا نایلکس پیچیده و برای مدتی در یخچال یا فریزر (که البته نباید نان یخ بزند) قرار دهید تا سرد شود. بعد نان را از یخچال خارج کرده و در اندازه های دلخواه برش زده و در ظرف بچینید. می‌توانید روی رولت‌ها کمی شوید و جعفری بپاشید.

برچسب ها: ناننان سیب زمینیطرز تهیهنان رولت سیب‌زمینی و ژامبون تعداد بازديد: 673 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است