Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 خرداد 1397 - 06:31

نان سبزی | طرز تهیه نان سبزی

نان سبزی | طرز تهیه نان سبزی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

نان سبزی | طرز تهیه نان سبزی

مواد لازم برای 8 تكه:

آرد كامل گندم 225 گرم

آرد نان 115 گرم

نمك 1 قاشق چایخوری

بیكینگ پودر یك دوم قاشق چایخوری

پودر چیلی یك دوم قاشق چایخوری

پودر كرم تار تار 1 قاشق چایخوری

مارگارین نرم  50 گرم

سبزیهای معطر خردكرده  4 قاشق سوپخوری

شیر 250 میلیلیتر (1 پیمانه)

كنجد 2 قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه نان سبزی:

ابتدا فر (تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد یا 400 درجهی فارنهایت گرم كنید. آنگاه آردها و نمك را در كاسه‌‌ی مناسبی الك كنید و مواد خشك دیگر را نیز- كه شامل بیكینگ پودر، پودر چیلی و كرم تارتار است- بیفزائید. سپس مارگارین را با این مواد تركیب سازید، سبزیهای معطر و شیر را افزوده،  همهی مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر شود. حالا خمیر را روی سطحی آردپاشی شده ورز دهید تا بافتش صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را به شكل دایرهای به قطر 23 سانتیمتر درآورید و روی سینی چربكرده، قرار دهید. آنگاه به كمك آبپاش، سطح خمیر را مرطوب نمائید و كنجد بپاشید. بعد با چاقوی تیزی خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم كنید، چنانكه هر تكه به شكل مثلث درآید. اینك سینی را در فر(تاون) گرم شده، به مدت تقریبی 20- 25 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. سپس نان را روی پنجرهی فلزی بگذارید و خنك كنید. اكنون نان آمادهی مصرف است.

یادآوری: سبزی‌های معطر، شامل گشنیز، ریحان، پیازچه، جعفری و شوید می‌باشد.

 

برچسب ها: طرز تهیه ناننان سبزیطرز تهیه نان سبزیآموزش نان سبزیپخت نان سبزی تعداد بازديد: 523 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است