Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 21:57

نان كشمشی مغزدار

نان كشمشی مغزدار

shooroshirin

0 0

متوسط

50 دقیقه

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 آرد  .........   500 گرم

مایه خمیر  ..........   2 قاشق سوپخوری

شكر  ..............   70 گرم

شیر ولرم   ...........  نصف پیمانه (80 گرم)

كره پاستوریزه  ............   50 گرم

نمك   ...........  یك هشتم قاشق چایخوری

تخم مرغ  ..............   2 عدد

گردوی خردشده ............    50 گرم

كشمش   ............  50 گرم

زرده تخم مرغ  ............   1 عدد

زعفران  ...........   به میزان لازم

شربت   ..........  مقداری

پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین   ............  به میزان لازم

طرز تهیه :

فر را با درجه حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید. آرد را در یك كاسه بزرگ الك كرده و وسط آن را گود نمایید. مایه خمیر، كمی شكر، شیر ولرم و كمی آرد را مخلوط نمایید و روی آن را بپوشانید و بگذارید

 

15 دقیقه بماند تا عمل آید. كره را آب كرده به همراه مایه خمیر عمل آمده، نمك و تخم مرغ به آرد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به شكل خمیر یكدستی درآید. سپس روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه بگذارید بماند. سپس گردوی خردشده و كشمش را بیفزایید. بعد خمیر را به چهار قسمت كنید و به شكل دلخواه درآورید و روی آن را كمی زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و بگذارید خمیر 15 دقیقه دیگر استراحت كند. سپس در طبقه وسط فر به مدت 60-50 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینكه كمی سرد شد، روی آن مقداری شربت بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزیین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیناننان کشمشینان خانگیطرز تهیه نان کشمشینان کشمشی مغزدار تعداد بازديد: 170 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟