Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 18:31

نان های كوچك پنیری

نان های كوچك پنیری

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر چدار یا گودا 150 گرم

 

آرد نان 230 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق سوپخوری

 

كره 50 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد یا سیاه دانه به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

پنیر را رنده‌كنید و 3 قاشق از آن بردارید و كنار بگذارید. آرد را در كاسه‌ای بریزید، بقیه‌ی پنیر، بیكینگ‌پودر و نمك را با آن مخلوط سازید.

حالا كره را خرد نمائید و با مواد مخلوط كنید تا به شكل خرده‌نان درآید. آن‌گاه شیر و تخم‌مرغ را نیز به مخلوط بیفزائید تا به شكل خمیر درآید.

بعد كمی ورز دهید تا خمیر صاف و یكدست شود.

اكنون خمیر را به 7 قسمت مساوی تقسیم سازید و هر تكه را گلوله كنید و در سینی شیرینی‌پزی چرب‌كرده، با فاصله از یكدیگر بچینید.

اینك پنیركنار گذاشته را با خامه مخلوط نمائید و روی هر تكه خمیر، مقداری بگذارید، كنجد یا سیاهدانه بپاشید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25 -30 دقیقه قراردهید تا نان‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناننان پنیریپخت ناننان خانگیدستور نانآشپزباشی تعداد بازديد: 695 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است