Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 11:06

نان زیتون و گوجه فرنگی

نان زیتون و گوجه فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 10 تا12 عدد

شیر ولرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب  125 میلی‌لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر  1 قاشق چایخوری

نمک  یک‌ و یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر  2 قاشق چایخوری

روغن مایع یک چهارم پیمانه

آرد حدود 600 گرم

زرده تخم‌مرغ برای روی نان 1 عدد

مواد لازم برای روی نان:

پنیر سفید مکعبی خرد کرده    

گوجه فرنگی                           

زیتون سیاه             

زیتون سبز              

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شیر، آب، شکر، نمک، مایه خمیر و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را بیفزائید و مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا خمیر شود.

سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را بپوشانید.

حالا صبر کنید تا حجم خمیر افزایش پیدا کند و چند برابر شود. (حدود یک ساعت) اکنون خمیر را به تکه‌های 100 گرمی برش دهید و هر تکه را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بچینید.

آنگاه با ته لیوان روی خمیرها را اندکی تخت کنید و رویشان پنیر، گوجه فرنگی و زیتون بچینید. حالا اطراف خمیر را با زرده تخم‌مرغ زرین کنید و 15 دقیقه آن را کنار بگذارید.

اینک نان را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آموزش نانآموزش پخت ناننان سبزیجاتنان زیتوننان زیتون و گوجه فرنگینان هاس سنتی تعداد بازديد: 380 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است