Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:30

نان پرتقال

نان پرتقال

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 قرص نان

پودر مایه خمیر 1قاشق چایخوریی

آرد 250 گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری      

شکر 30 گرم

کره نرم 30 گرم

تخم‌مرغ 1عدد

آب پرتقال 125میلی‌لیتر (یک‌ دوم پیمانه)

مارمالاد پرتقال 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

شکلات چیپسی 50 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

مایه خمیر، آرد، نمک و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه حفره‌ای وسط آن بسازید و کره، تخم‌مرغ و آب پرتقال را درون این حفره بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر را خوب ورز دهید و رویش را بپوشانید. حالا خمیر را حدود یک ساعت در محل گرمی نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. سپس خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید .

 هر قسمت را به شکل دایره، به ضخامت 1 سانتیمتر باز کنید. اکنون وسط هر کدام يك قاشق چایخوری مارمالاد و قدری شکلات چیپسی بریزید و خمیر را دو بار تا بزنید تا به شکل مثلث درآید.

اینک هر 4 عدد از این مثلث‌های خمیری را در سینی مناسبی، کنار هم قرار دهید تا پس از پختن به هم بچسبند. آن‌گاه  روی سینی را بپوشانید و 15 دقیقه کنار بگذارید تا حجم خمیر افزایش یابد.

حالا روی خمیرها را زرده تخم‌مرغ بمالید و نان‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: انواع نانآموزش نانآشپزباشیمریم امیرینان پرتقال تعداد بازديد: 885 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است