Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 07:53

نان ذرت فلفلی

نان ذرت فلفلی

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

این نان ذرت به سبک مکزیکی پیوند محکمی با فلفل تند دارد. حتی اگر همراه غذایی خورده نشود باز هم لقمه خوشمزه‌ایست.

مواد لازم برای 12 برش

کره برای چرب کردن قالب......................... به میزان لازم

آرد معمولی............... 125 گرم

آرد ذرت............ 125

بیکینگ‌پودر ................ 1 قاشق سوپخوری

نمک ...............یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل چیلی سبز ریز خرد کرده................. 1 عدد

پیازچه ریز خرد کرده............... 5 عدد

تخم‌مرغ ................... 2 عدد

خامه ترش.................. 142 میلی‌لیتر

روغن آفتابگردان............. 125 میلی‌لیتر

 

جدول ارزش غذایی

کالری 179

کربوهیدرات10 گرم

چربی14 گرم

پروتئین 3 گرم

قند1 گرم

چربی اشباع شده3 گرم

سطح آشپزی با دقت

آماده سازی 15 دقیقه

پخت25 دقیقه

روش‌تهیه

کف یک قالب چهارگوش 20 سانتیمتری را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید در یک کاسه بزرگ آرد، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس فلفل و پیازچه را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. در یک پارچ، تخم‌مرغ‌ها را به همراه خامه ترش و روغن آفتابگردان بزنید. مخلوط را روی کاسه مواد خشک بریزید. همه مواد را به سرعت و به طور کامل مخلوط کنید. مایه آماده را داخل قالب آماده شده بریزید و روی آن را صاف کنید.

آن را در فر گرم کرده روی حرارت 200  درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید تا پف کند و روی آن کمی طلایی رنگ شود. کمی که خنک شد، روی سینی مشبک فلزی گذاشته، چهارگوش ببرید و گرم سرو نمایید.

نکته:

در مرحله سوم می‌توانید 125 گرم دانه‌های ذرت شیرین به مخلوط اضافه نمایید.

برچسب ها: ناننان فلفلینان ذرتطرز تهیه نان ذرت تعداد بازديد: 309 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟