Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:21

لوف موز و گردو

لوف موز و گردو

shooroshirin5

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره 40 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

موز رسیده و له كرده 2 عدد (1 پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 200 گرم

 

ماست همزده 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شیره‌ی خرما یا انگور 90 گرم (یك چهارم پیمانه)

 

كشمش پلوئی 90 گرم

 

كشمش سبز 80 گرم

 

زرد‌آلوی خشك خرد كرده 45 گرم

 

گردوی برشته و خرد كرده 100 گرم

 

آرد 375 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی، دارچین و میخك از هر كدام یك‌دوم قاشق چایخوری

 

موز رسیده 1 عدد درشت

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب لوف را به اندازه‌ی 14×23 سانتیمتر چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

كره را آب كنید و بگذارید خنك شود.

آن‌‌گاه تخم‌مرغ‌ها را قدری با چنگال بزنید و كره، موز له كرده، شكر قهوه‌ای، ماست و شیره‌ی خرما را بیفزائید و مخلوط نمائید.

سپس هر دو كشمش، زردآلو و نیمی از گردو را درون مایه‌ی فراهم كرده بریزید و مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و ادویه‌ها را به آن بیفزائید.

حالا این مخلوط را در قالب بریزید و رویش را با فویل چربكرده بپوشانید و یك ساعت در فر بپزید.

در این میان موز را حلقه‌حلقه كنید، قالب را از فر درآورید و فویل را بردارید.

اكنون موز و باقیمانده‌ی گردو را روی نان بچینید و دوباره در فر قرار دهید و به مدت تقریبی یك ساعت‌ونیم در فر بپزید.

اینك نان را از فر درآورید و ده دقیقه در قالب نگه دارید. سپس آن را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و بگذارید كاملاً‌ خنك شود.

نان را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یاد‌آوری: این نان مغذی سرشار از ویتامین و مواد معدنی برای روزه‌داران بسیار مناسب و مقوی است و میل كردن آن همراه با شیر و آب میوه بسیار لذتبخش و مطلوب است.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناننان گردودستور پخت ناننان خانگیلوف موز و گردونان موز تعداد بازديد: 463 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است