Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:43

نان قندی كشمشی

نان قندی كشمشی

shooroshirin5

0 0

متوسط

16 نفر

مواد مورد نیاز

كره 250  گرم

 

آب پرتقال 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

كشمش پلوئی خرد كرده 110 گرم

 

شكر‌ریز 200 گرم

 

آرد 375 گرم

 

آرد برنج 90 گرم

 

شكر (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره را در دمای محیط بگذارید تا اندكی نرم شود، آب پرتقال را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كشمش را یك ساعت در آن بخیسانید.

آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود.

سپس آرد و آرد برنج را با هم مخلوط كنید و نیمی از آن را همراه با كشمش به كره و شكر بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا باقیمانده‌ی آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید.

اكنون خمیر را نصف كنید و هر تكه را به قطر 23 سانتیمتر باز نمائید.

اطراف خمیر را به كمك انگشت اشاره و شست نیشگون بگیرید تا به شكل زیبائی درآید.

اینك روی خمیر را به 8 قسمت علامت بگذارید ولی نبرید! سپس روی خمیر چنگال بزنید و نیمی از شكر (اضافی) را بپاشید.

حال خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

همینكه نان روغنی خنك شد، آن را از روی خطوط ترسیم كرده ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یاد‌آوری1: می‌توانید این نان روغنی را به مدت دو هفته در ظرف دردار و در دمای محیط نگه دارید.

یادآوری2: میل نمودن این نان روغنی همراه با فنجانی چای یا شیر برای سحر بسیار مناسب و گواراست.

 

برچسب ها: انواع ناننان کشمشیخمیر نانپخت ناندستور ناننان قندی كشمشیآموزش نان قندینان قندی تعداد بازديد: 832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است