آشپزباشی
پودر مایه خمیر، شكر و یك سوم پیمانه از آب را در كاسهای بریزید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال گردد و حبابهائی روی آن ظاهر شود. آنگاه آردها، نمك و یك قاشق چایخوری زیره را، در كاسهای بریزید و مایه خمیر عمل آمده، شیره انگور و باقیمانده آب را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
چنانچه خمیر سفت و خشك بود، قدری آب به آن اضافه نمائید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد خمیر را درون كاسه چربكردهای بگذارید؛ روی آن را بپوشانید و در جای گرمی نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را وزن كنید و به 2 قسمت مساوی تقسیم نمائید.
هر قسمت را به شكل لولهای به اندازه 23 سانتیمتر درآورید و با كمی فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده قرار دهید. روی خمیرها را با افشانه آب نمناك كنید و باقیمانده زیره را بپاشید. حالا روی آنها را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
سپس در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانی كه با زدن ضربه به نان صدای تو خالی بدهد، بپزید. آنگاه نانها را روی پنجره سیمی خنك كنید و هر كدام را به 8 قسمت مساوی ببرید. بعد هر تكه را با مواد دلخواه پر كنید و به شكل ساندویچ روباز (كاناپه) میل نمائید.